JURAT

El jurat, format per músics i professionals del món de la música, serà l’encarregat de seleccionar els grups que passaran a la final, així com els guanyadors.

El jurat està format per:

-         Jordi López, músic i representant de l’Associació de Músics del Baix Penedès.

-         Laura Forner, autora de Llorer, guanyadors del TRACK 2014.

-         Alfred Crespo, director de Ruta 66 i responsable de 66 RPM Edicions.

-         Sandra Tello, redactora de la revista Enderrock.

-         Raül Reverter, coordinador pedagògic i professor de saxo al Taller de Músics.

Si durant el procés es detecta que un grup ha presentat una versió a concurs (tant si és dels temes enviats per a la inscripció com dels de l’actuació en directe) o ha firmat un contracte discogràfic, aquest quedarà desqualificat en aquell mateix moment.

 

SELECCIÓ DELS FINALISTES

El jurat farà un procés de selecció passant per diferents fases fins a tenir els vuit finalistes del TRACK, que durarà entre el 23 de febrer i el 19 de març de 2015.

El jurat durà a terme la selecció dels finalistes i els dos grups que quedaran a la reserva escoltant els temes que els membres dels grups han seleccionat prèviament i que han presentat a través de la pàgina web del concurs.

El nom dels grups finalistes i els que quedaran a la reserva es publicaran al web del TRACK el dia 20 de març de 2015.

SELECCIÓ DELS GUANYADORS

La final consistirà en una actuació en directe el dissabte 13 de juny, a les 10 del vespre, a la plaça de la Sardana del Vendrell, juntament amb el grup convidat. S’abonaran 100 € a cada un dels vuit finalistes per despeses en concepte de dietes.

Cada membre del jurat valorarà, de l’1 al 10, els finalistes segons uns ítems establerts (vocal, instrumental, interpretació, posada en escena i aptitud artística) i donarà una puntuació final provinent de la mitjana d’aquests ítems. Un cop cada membre del jurat tingui la puntuació de cada grup assignada, es posaran en comú i se sumaran. El grup que tingui més punts s’endurà el primer premi; el segon en punts obtindrà el segon premi, i el tercer en punts, el tercer premi. El Premi Baix Penedès se l’endurà el grup del Baix Penedès que quedi més ben puntuat de la classificació. En el cas que dos grups obtinguin la mateixa puntuació, el jurat serà l’encarregat de decidir el desempat.

 
     
                     Track: Concurs de Música del Vendrell.